Open
 • Αεροδρομίου 61, Τ.Κ. 41336, Ν. Σμύρνη, Λάρισα
 • Δευ - Παρ 7.30-21.00, Σαβ 9.00-14.00

Σύγχρονος Εξοπλισμός

για ακριβή αποτελέσματα

Εύκολη πρόσβαση

& στάθμευση στην περιοχή

Άμεση Εξυπηρέτηση

ταχεία εργαστηριακή διάγνωση

Υπέρηχος – Τriplex

Υπέρηχος – Τriplex

Τα διαγνωστικά μας εργαστήρια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της Eξατομικευμένης Iατρικής Απεικόνισης, αναπτύσσοντας και διευρύνοντας τους ορίζοντες σε θέματα σύγχρονων τεχνολογιών, διαθέτουν 4 σύγχρονα συστήματα υπερήχων απεικόνισης ACUSON SEQUOIA (ειδίκευση σε μεγαλόσωμους ασθενείς) & ACUSON REDWOOD της Siemens.

Το νέο σύστημα υπερήχων απεικόνισης Acuson Sequoia, αναπτύχθηκε ως απάντηση σε μία από τις πλέον διαδεδομένες προκλήσεις στην απεικόνιση υπερήχων σήμερα: Διαγνωστική εικόνα υψηλής ποιότητας ανεξάρτητη από την φυσιολογία και ανατομία των ασθενών.

Με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και αρχιτεκτονικά του στοιχεία επεκτείνει την Ιατρική Ακριβείας (precision medicine), και επιτρέπει απεικόνιση υψηλής ανάλυσης προσαρμοσμένη στις μοναδικές βιολογικές ακουστικές μεταβλητές του κάθε ασθενούς με αποτέλεσμα την εκλογή της σωστής θεραπείας για τον σωστό ασθενή τη σωστή στιγμή.

Για πρώτη φορά βρίσκουν εφαρμογή στην υπερηχοτομογραφία τεχνολογίες οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα για αυτόματη παραμετροποίηση της εξεταστικής εικόνας ανάλογα με τον σωματότυπο του κάθε ασθενούς. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η δημιουργία εξατομικευμένης ιατρικής προσέγγισης με ελάχιστη ως μηδαμινή παρεμβολή προσωποποιημένων ρυθμίσεων από τους χειριστές ιατρούς, χωρίς να δημιουργούν ανεπιθύμητες μεταβλητές στην ποιότητα της διάγνωσης.

Πλεονεκτήματα προς τον ασθενή
 • Ακριβή διάγνωση για την εξατομικευμένη πρόληψη και θεραπεία
 • Ελαχιστοποίηση χρόνου εξέτασης
υπερηχος
υπερηχος
υπερηχος

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της Κλινικής Απεικόνισης

Σημαντικές Πληροφορίες

Εφόσον διαθέτετε προηγούμενες απεικονιστικές εξετάσεις του εξεταζομένου οργάνου ή της εξεταζόμενης περιοχής, συνιστάται να τις προσκομίζετε κατά την προσέλευσή σας.

Προετοιμασία Εξετάσεων

Για την προετοιμασία της κάθε εξέτασης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του διαγνωστικού κέντρου.

Εξετάσεις

 • Υπέρηχος μαστών
  Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για τη διερεύνηση ψηλαφητού μορφώματος στο μαστό (είτε από τον κλινικό ιατρό είτε από την ίδια τη γυναίκα) καθώς για την διερεύνηση ύποπτου ευρήματος που βρέθηκε κατά τη διάρκεια του μαστογραφικού ελέγχου. Αν και η μαστογραφία είναι η κατεξοχήν μέθοδος που χρησιμοποιείται για την πρόληψη του καρκίνου μαστού εντούτοις είναι δυνατόν σε κάποιες περιπτώσεις να μην μπορεί να τον ανιχνεύσει.
 • Υπέρηχος θυρεοειδούς αδένα
  Είναι μία εξέταση η οποία χρησιμοποιείται για την μελέτη του θυρεοειδούς αδένα ειδικά σε άτομα τα οποία πάσχουν από υπό ή υπερθυρεοειδισμό. Τυπική εφαρμογή του είναι η ανίχνευση και η μελέτη όζων (μορφολογία, μεταβολή του μεγέθους τους) στο θυρεοειδή αδένα.
 • Υπέρηχος τραχήλου
  Το υπερηχογράφημα τραχήλου είναι η μέθοδος που μας δείχνει με την μεγαλύτερη ακρίβεια το είδος και την σύσταση των λεμφαδένων που υπάρχουν στον τράχηλο δηλαδή αν αντιστοιχούν σε μεταφλεγμονώδεις- αντιδραστικούς λεμφαδένες ή αν υπάρχει υποψία διήθησης από κακοήθη νόσο.
 • Triplex Αγγείων
  Τραχήλου - καρωτίδων, αρτηριών και φλεβών κάτω άκρων, λαγονίων αρτηριών, κοιλιακής αορτής, αρτηριών, φλεβών άνω άκρων. Ανιχνεύσουμε, φλεβική θρόμβωση, προσδιορισμός του βαθμού στένωσης σε μία αρτηρία, της παρουσίας ανευρύσματος καθώς επίσης και του οίδηματος των κάτω άκρων.
 • Διορθικό Υπερηχογράφημα Προστάτη
  Ανάδειξη κακοήθειας ή ενδεχόμενης φλεγμονής στον προστάτη αδένα.
 • Υπέρηχος κάτω κοιλίας
  Στις γυναίκες αφορά στα όργανα: της μήτρας των ωοθηκών και της ουροδόχου κύστεως. Διαγιγνώσκει τα αίτια συμπτωμάτων όπως: μητρορραγία, άλγος πυέλου, διαταραχές έμμηνου ρύσεως κλπ. Στους άνδρες αφορά στα όργανα: της ουροδόχου κύστεως, του προστάτη της σπερματοδόχου κύστης.
υπερηχος

Απεικόνιση 1

υπερηχος

Απεικόνιση 2

υπερηχος

Απεικόνιση 3

υπερηχος

Απεικόνιση 4