Open
 • Αεροδρομίου 61, Τ.Κ. 41336, Ν. Σμύρνη, Λάρισα
 • Δευ - Παρ 7.30-21.00, Σαβ 9.00-14.00

Σύγχρονος Εξοπλισμός

για ακριβή αποτελέσματα

Εύκολη πρόσβαση

& στάθμευση στην περιοχή

Άμεση Εξυπηρέτηση

ταχεία εργαστηριακή διάγνωση

Μαγνητική Τομογραφία 3 Tesla

Μαγνητική Τομογραφία 3 Tesla

Ο πρώτος 3 Tesla μαγνητικός τομογράφος στη Λάρισα σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο

Προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της Κλινικής Απεικόνισης, αναπτύσσοντας και διευρύνοντας τους ορίζοντες σε θέματα σύγχρονων τεχνολογιών, διαθέτουμε πλέον τον εξελιγμένο μαγνητικό τομογράφο MAGNETOM LUMINA 3 TESLA της Siemens, για τη Μαγνητική Τομογραφία.

O Magnetom Lumina είναι ένας εξελιγμένος μαγνητικός τομογράφος με άνοιγμα διαμέτρου (bore) 70cm κάνοντας πλέον πολύ άνετη την παραμονή του ασθενή στον χώρο εξέτασης και δίνοντας την δυνατότητα ακόμα και σε κλειστοφοβικούς ασθενής να πραγματοποιήσουν εξέταση.

Βιομετρική Τεχνολογία (BioMatrix Technology)

Μοναδική βιομετρική τεχνολογία που προσαρμόζεται αυτόματα στην σωματομετρία κάθε ασθενούς ανεξάρτητα από την ανατομία και την φυσιολογία του. Περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Dot Engine για τον αυτοματισμό της ροής εξέτασης, την επαναληψιμότητα και σταθερά υψηλή ποιότητα απεικόνισης.

Βελτίωση της εμπειρίας του ασθενή

Με τον ευρύχωρο και άνετο για τον ασθενή bore των 70cm, σε συνδυασμό με την τεχνολογία μείωσης του θορύβου (Quiet Suite) και το μικρό σε μήκος τούνελ του μαγνήτη, η εμπειρία εξέτασής για τον ασθενή βελτιώνεται θεαματικά.

Υψηλής ποιότητας απεικόνιση

Ο Magnetom Lumina διαθέτει πολυκάναλα πηνία τελευταίας τεχνολογίας για υψηλής διαγνωστικής αξίας απεικόνιση της ανατομίας και της λειτουργίας όλων των περιοχών του ανθρωπινου σώματος. Διαθέτει δυνατότητα πραγματοποίησης όλου του φάσματος των εξετάσεων Μαγνητικής Τομογραφίας, όπως νευρολογικών, ογκολογικών, μυοσκελετικών, καρδιολογικών εξετάσεων, καθώς και ειδικές εξελιγμένες τεχνικές απεικόνισης. Κάποιες από αυτές της ειδικές εξετάσεις είναι ολοσωματική μαγνητική τομογραφία, τεχνική μείωσης παρασίτων από συμβατά με μαγνητικό τομογράφο μεταλλικά εμφυτεύματα, παραμετρικοί χάρτες καρδιάς για διάγνωση αρχόμενης ισχαιμίας, στεφανιογραφία χωρίς έγχυση σκιαγραφικού, μελέτη αιμάτωσης εγκέφαλου, πολυπαραμετρική προστάτη, μαγνητική μαστογραφία, μέτρηση αιμάτωσης εγκέφαλου, μέτρηση σιδήρου και λίπους του ήπατος, δυναμική αγγειογραφία.

μαγνητικη τομογραφια
μαγνητικη τομογραφια
μαγνητικη τομογραφια
μαγνητικος τομογραφος

1ο Σύστημα Τηλεόρασης σε Μαγνητικό Τομογράφο στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο ασθενής μπορεί να παρακολουθεί τηλεόραση, Netflix καθώς και αγαπημένα videos στο YouTube.

channels
netflix
youtube

Το τμήμα μαγνητικής τομογραφίας του Διαγνωστικού Κέντρου ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ διαθέτει επιπλέον τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό MAGNETOM AVANTO FIT 1.5 TESLA της Siemens

ο οποίος εξειδικεύεται στη διάγνωση της μυοκαρδίτιδας και θεωρείται ιδανική μέθοδος με ευαισθησία και ειδικότητα που φτάνει το 95-100%.
μαγνητικη για μυοκαρδιτιδα
μαγνητικη για μυοκαρδιτιδα
μαγνητικη για μυοκαρδιτιδα

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της Κλινικής Απεικόνισης

Σημαντικές Πληροφορίες

Η μαγνητική τομογραφία πρέπει να αποφεύγεται σε ασθενείς στους οποίους τοποθετήθηκαν βηματοδότης, απινιδωτής, κοχλιακά εμφυτεύματα, ορισμένοι τύποι ναρθήκων για ανευρύσματα αρτηριών του εγκεφάλου και τεχνητή άρθρωση ισχίου που τοποθετήθηκε πρόσφατα.

Στην εγκυμοσύνη η διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας απαιτεί μεγάλη προσοχή. Κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάζεται διεξοδικά.

Οι αλλεργικές αντιδράσεις στα χρησιμοποιούμενα σκιαγραφικά μέσα είναι εξαιρετικά σπάνιες και κατά κανόνα ήπιες.

Εφόσον διαθέτετε προηγούμενες απεικονιστικές εξετάσεις του εξεταζομένου οργάνου ή της εξεταζόμενης περιοχής, συνιστάται να τις προσκομίζετε κατά την προσέλευσή σας.

Προετοιμασία Εξετάσεων

Για την προετοιμασία της κάθε εξέτασης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του διαγνωστικού κέντρου.

Εξετάσεις & Απεικονιστικές Εφαρμογές

 • Νευρολογία
  Μεγάλο εύρος παθήσεων από κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου μέχρι Α.Ε.Ε. ή εντοπισμό διαταραχών μυελίνωσης (όπως Κατά πλάκα Σκλήρυνση) και όγκων του Κ.Ν.Σ.
 • Ορθοπεδική
  Συνδεσμικές και χόνδρινες εκφυλίσεις ή τραυματικές κακώσεις.
 • Απεικόνιση σώματος
  Άνω κοιλιακής χώρας και πυέλου, Μαγνητική χολαγγειοπαγκρεατογραφία (MRCP).
 • Μαγνητική Αγγειογραφία
  Παθήσεις των αγγείων είναι δυνατό να μελετηθούν με τεχνικές τόσο χωρίς όσο και με χορήγηση σκιαγραφικού υλικού. Δυνατότητα διάγνωσης στενώσεων, αποφράξεων, ανευρυσμάτων ή άλλων αγγειακών παθήσεων με μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια.
 • Καρδιακή απεικόνιση
  Μελέτη διαταραχών από μυοκαρδιοπάθεια μέχρι ισχαιμική νόσο και παθήσεις των βαλβίδων. Η μαγνητική τομογραφία καρδιάς είναι μια μη επεμβατική, αναίμακτη απεικονιστική εξέταση η οποία δεν εκθέτει τον ασθενή σε ιονίζουσα ακτινοβολία, συνεπώς μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια στην πλειονότητα των ασθενών, ακόμα και σε παιδιά ή έγκυες γυναίκες.  Διαβάστε περισσότερα
 • Μαγνητική Μαστογραφία
  Επιπλέον διαγνωστικό εργαλείο στη έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού. Επίσης είναι δυνατή η μετεγχειρητική αξιολόγηση καθώς και η εκτίμηση προηγηθείσας θεραπείας.
 • Ογκολογία
  Συνεισφορά στην ογκολογική απεικόνιση που αφορά στον εντοπισμό, σταδιοποίηση των βλαβών καθώς και μεταθεραπευτική παρακολούθηση.
 • Παιδιατρική
  Μελέτη του εγκεφάλου, των οφθαλμικών κόγχων, του λιθοειδούς, της υποφύσεως, της σπονδυλικής στήλης, τόσο του νωτιαίου μυελού όσο και των σπονδύλων, σε περιπτώσεις συγγενών δυσπλασιών, φλεγμονωδών παθήσεων, μεταβολικών νοσημάτων, κακώσεων και όγκων. Απεικόνιση των παθήσεων του τραχήλου, του μεσοθωρακίου, της καρδίας, της κοιλίας και της πυέλου. Δυνατότητα της σαφέστερης ανάδειξης των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος όπως των αλλοιώσεων των αρθρώσεων, χόνδρων, τενόντων, συνδέσμων και μυών.
μαγνητικη τομογραφια

Απεικόνιση 1

μαγνητικη τομογραφια

Απεικόνιση 2

μαγνητικη τομογραφια

Απεικόνιση 3

μαγνητικη τομογραφια

Απεικόνιση 4